Doorsnee koppeling - SHM Transmissie

Versnellingsbak revisie

Versnellingsbak revisie met gegarandeerde SHM kwaliteit

Versnellingsbak problemen? Een transmissie reviseren behoeft professionaliteit en kwaliteit; onze specialiteit! SHM is de ultieme ‘transmissiedokter’: wanneer een schakelbak hapert, kapot of defect is, gaat operatie SHM Transmissie van start.

Wij beschikken over een ervaren en gedreven team van specialisten die een versnellingsbak revisie kunnen dromen, ongeacht het merk, model of type. Bovendien werkt SHM uitsluitend met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat iedere transmissie revisie een duurzame is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Transmissie storing of stuk?

Wanneer een kleine versnellingsbak reparatie niet voldoende blijkt voor het beste resultaat, stelt SHM alles in het werk om door middel van een revisie het oorspronkelijke, probleemloze karakter van de transmissie terug te krijgen. Een handbak hoort soepel en snel te kunnen schakelen. Dat is precies wat wij doen indien de transmissie defect of stuk is.

Een versnellingsbak storing verhelpen doet u eveneens bij SHM Transmissie. Met óf zonder revisie. Want ook wanneer een kleine ingreep voldoende lijkt voor een perfect schakelende bak, kunt u bij dé versnellingsbak specialist van Zuid-Holland en Zeeland terecht!

Totaalpakket in versnellingsbak reparatie en revisie

SHM Transmissie maakt gebruik van meer dan 42 jaar ervaring in het reviseren en repareren van handgeschakelde versnellingsbakken en automatische transmissies. Wij staan in de omgeving van Schiedam, Rotterdam, Zuid-Holland en Zeeland goed bekend om onze expertise in transmissie revisies en reparaties. Maar ook daarbuiten weten steeds meer mensen, bedrijven, garages en leasemaatschappijen ons te vinden.
Dit komt mede vanwege ons totaalpakket: de kennis en knowhow van SHM reikt verder dan de moderne DSG’s, S tronic en PDK automaten of traditionele CVT bakken. Handgeschakeld of niet, met elk merk en model weten wij raad. Net als alles wat daarbij hoort, waaronder koppeling reparatie, montage en vervanging.

Kortom, versnellingsbak problemen? Kom naar SHM Transmissie!

Transmissies magazijn - shmtransmissie.nl

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Gratis diagnose

Gratis ophaal- & bezorgservice

Standaard 1 jaar garantie

Betrouwbaar & Vakkundig

Binnen 24 uur gereed of bezorgd

Ruim 42 jaar ervaring

Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?