SHM Transmissie: altijd dichtbij

Het hoofdkwartier van SHM Transmissie bevindt zich in het hart van Zuid-Holland. Vanuit onze ruime, schone en uitstekend bereikbare werkplaats in Schiedam opereren we al ruim 42 jaar lang voor bedrijven en particulieren uit de directe omgeving van Schiedam, Rotterdam, Den Haag en daarbuiten. Want naast Zuid-Holland staat ook Zeeland op de kaart.

Onze focus is dus breed en gevarieerd, maar nog niet zo breed en gevarieerd als ons werkgebied. Steeds meer klanten uit andere delen van het land horen namelijk positieve geluiden komen vanuit dé transmissie specialist uit Schiedam. Dat betekent voor ons dat we geregeld moeten opscha(ke)len. Aan ambitie en drive gelukkig geen gebrek!

Offerte aanvragen


Passie voor mens en machine

Die positieve geluiden komen uiteraard érgens vandaan. Om te beginnen uit de versnellingsbak of automaat die we reeds gereviseerd, gerepareerd en/of onderhouden hebben. Letterlijk. Maar daar stopt het niet. Al decennialang vertelt de hoge kwaliteit en hoogwaardige service van SHM Transmissie zich in de hoogste versnelling voort. Volautomatisch welteverstaan.

Het toelichten van ons ‘geheim’ gaat nog niet zo soepel als de transmissies die we onder handen hebben genomen, echter feit is wel dat passie voor zowel techniek als de mens het fundament van SHM is. Het ene tandwiel is het andere niet, en zo is het met klanten net zo. Alles en iedereen heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Het zoveel mogelijk foutloos ‘lezen’ van mens en machine geeft ons maximale grip op de onderlinge communicatie en dus ook de relatie.

De garanties van SHM Transmissie

Kleine details maken een groot verschil. Met meer dan 42 jaar ervaring in versnellingsbakrevisie, automaatreparatie en onderhoud door een betrouwbaar en fijn team van transmissie specialisten die het technische vak als hun broekzak kennen, wordt in elk wiel onze tanden gezet. Dat is een keiharde belofte die we graag nakomen.

Over beloftes gesproken: SHM Transmissie levert op elke versnellingsbakrevisie, zowel handgeschakeld als automaat, standaard één jaar garantie. Daar heeft u dus geen omkijken naar. Andere garanties leveren we in de vorm van een gratis diagnose, gratis haal- en brengservice en 24 uursservice. U leest het goed: op afspraak is het mogelijk om uw auto binnen een dag op te laten halen én af te leveren, mét een (zo goed als) nieuwe transmissie.


versnellingsbak revisie


Sterk in elk automerk

Van handgeschakelde FSI’s en TSI’s tot aan razendsnelle DSG’s en PDK’s. Sportiviteit en schakelen gaat bij SHM Transmissie altijd hand in hand. Verkooptoppers van Volkswagen, Audi, BMW, Fiat, Ford, Volvo, Renault, Peugeot, Opel, Kia en Mercedes-Benz hebben een vaste plek in onze werkplaats. Maar onze kennis reikt verder dan dat. Andere sterke merken verdienen immers minstens zoveel aandacht. Daarbij maakt het land van herkomst niet uit: Amerika, Japan of Engeland; SHM spreekt de taal van iedere transmissie. U bent van harte welkom!
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.