Versnellingsbak reparatie

Audi auto

Versnellingsbak reparatie: snel schakelen bij SHM

Uw versnellingsbak repareren? SHM Transmissie heeft de beste kwaliteit officiële merkonderdelen voorradig en alle expertise in huis om snel te kunnen schakelen wanneer het u tegenzit. Reparatie van een kapotte versnellingsbak bij SHM is zodoende gegarandeerd vlot uitgevoerd, zodat u probleemloos en vlug uw weg kunt vervolgen.

1 jaar garantie op reparatie versnellingsbak

De andere garantie die SHM levert is op de revisie zelf: of het nu om een basisrevisie, deelrevisie of volledige revisie gaat, 1 jaar garantie is de norm! Bovendien bestaan onze specialisten louter uit pure professionals met passie voor mens én machine. Kortom, uw handbak of automaat is bij SHM in vertrouwde handen; dat is het minste wat we kunnen doen bij pech onderweg vanwege een defecte transmissie!

Tot stilstand komen in een wereld komen die alsmaar in beweging is, is al vervelend genoeg. Op uw auto moet u daarom kunnen bouwen. Bij SHM Transmissie is alles erop gericht dat het vertrouwen na reparatie weer groeit. De kwaliteit die wij leveren beperkt zich immers niet tot de onderdelen zelf. Ook de uitstekend opgeleide vakmensen met vele jaren ervaring in het onderhouden, reviseren en repareren van automaten en handgeschakelde versnellingsbakken, dragen een belangrijk deel bij aan het optimale eindresultaat.


Versnellingsbak kapot

SHM service: soepel en snel

Hier hoort natuurlijk een service bij van hetzelfde topniveau. Bij ons kunt u rekenen op 24 uursservice: indien gewenst halen wij uw auto op, repareren we de transmissie én brengen we de auto binnen een dag weer terug. Zo wordt u zo min mogelijk afgeremd in deze haastige wereld. Van haastig handelen willen we echter niets weten: elk type transmissie krijgt de volle 100% aandacht, omdat opperste concentratie essentieel is bij het soepel en snel laten verlopen van de SHM service.

Reparatie transmissie? SHM zet automatisch een versnelling hoger in

U bent in het bezit van en/of rijdt in een minder bekend merk, model en/of type auto? Een extra tandje bijzetten is onze specialiteit! Het repareren van een S tronic van Audi of DSG van Volkswagen kunnen we inmiddels dromen, maar als de uitdaging groter is, zet SHM automatisch een versnelling hoger in. Chevrolet, Honda, Dodge, Subaru, Bentley en Bugatti kunnen daarom eveneens rekenen op een warm onthaal in de opgeruimde, ruim opgezette werkplaats in Schiedam. Net als hun eigenaren en rijders.

Naast kennis en knowhow, beschikt SHM Transmissie over de tools én drive om iedere reparatie aan een handbak of (half-)automaat als een geoliede machine te laten verlopen. Ervaar het zelf in onze garage in Schiedam of bij u op locatie; thuis en op het werk. Omdat ‘zorgeloos’ synoniem aan autorijden moet zijn!


versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?