Toyota versnellingsbak revisie

SHM Transmissie verzorgt al tientallen jaren versnellingsbak revisies voor alle modellen van Toyota. Dankzij deze revisies zijn er veel pechgevallen en extra kosten voorkomen. Wilt u er ook voor zorgen dat u niet met uw Toyota langs de weg staat met een kapotte versnellingsbak of automaat? Laat uw versnellingsbak dan bij ons reviseren. U hoeft hiervoor niet eens naar de garage te komen, want wij komen uw auto gratis halen en brengen. Daarnaast bieden wij standaard één jaar garantie en zorgen we ervoor dat u binnen 24 uur weer kunt rijden. Bovendien zijn wij erkend door de RDW, BOVAG en de ANWB.

Toyota versnellingsbak kapot

SHM Transmissie reviseert niet alleen versnellingsbakken van Toyota, maar kan deze ook repareren. Een versnellingsbak wordt intensief gebruikt en daarom is het niet zo gek dat deze zo nu en dan stuk gaat. In dat geval repareren wij uw Toyota versnellingsbak vakkundig. Maar in plaats van te wachten totdat uw versnellingsbak stuk gaat, is het beter om deze te laten onderhouden en reviseren. Hiermee voorkomt u een hogere rekening. Wanneer een versnellingsbak stukgaat, worden er namelijk vaak ook onderdelen beschadigd die niet vervangen hoefden te worden. Dit zorgt voor hogere kosten. Bovendien kan het hierdoor nodig zijn om de bak volledig te vervangen.

Toyota versnellingsbak problemen

Het is daarom belangrijk om op tijd naar SHM Transmissie te gaan, waarmee u extra schade en kosten voorkomt. Let daarom bij het rijden goed op eventuele problemen. Merkt u dat uw Toyota minder soepel schakelt dan voorheen? Of hoort u een raar geluid tijdens het schakelen naar een andere versnelling? Dan kunnen bepaalde onderdelen van uw versnellingsbak versleten zijn, zoals keerringen, assen of tandwielen. Kom in dat geval zo snel mogelijk naar ons, zodat wij meteen met de revisie kunnen starten. Na een grondige inspectie vervangen wij de versleten onderdelen, waardoor u weer met een gerust hart op weg kunt.

Toyota automaat problemen

Niet alleen versnellingsbakken van Toyota, maar ook de automaat kan problemen opleveren. Ook hierbij geldt dat het beter is om er vroeg bij te zijn. Merkt u dat de auto niet lekker meer schakelt of hoort u gebonk, bijvoorbeeld bij het optrekken? Dan kan dit duiden op problemen met de automaat. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om de olie van de automaat te vervangen. Na verloop van tijd kan deze olie dikker worden of kan er vuil in zitten, wat voor problemen bij het schakelen zorgt. Kies daarom regelmatig voor een automaatspoeling, waarbij de olie wordt ververst en de automaat schoongemaakt wordt.

Reparatie versnellingsbak Toyota

Als de versnellingsbak van uw Toyota gerepareerd moet worden, halen wij deze eerst uit elkaar. Daarna worden de onderdelen schoongemaakt in een speciale wasmachine. Hierdoor zien wij makkelijker waar de slijtage precies zit en welke onderdelen vervangen moeten worden. Als blijkt dat erg veel onderdelen vervangen moeten worden en dit veel tijd gaat kosten, kunnen wij ook aanraden om een nieuwe versnellingsbak te plaatsen. Het is dan mogelijk om te kiezen voor een nieuw exemplaar of een gereviseerde tweedehands versnellingsbak. Een tweedehands bak is bijvoorbeeld een goede keuze wanneer u in een iets oudere Toyota rijdt.

Kosten reparatie en revisie Toyota

Wat zijn de kosten voor de reparatie of revisie van een automaat of versnellingsbak van Toyota? Dan verschilt erg per model. Houd er wel rekening mee dat het vervangen of repareren van een versnellingsbak duur kan zijn. Het is daarom verstandiger om regelmatig onderhoud te laten plegen. Op deze manier voorkomt u namelijk dat u uiteindelijk tegen hoge kosten aankijkt. Bovendien wordt de kans op pech een stuk kleiner.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.