Porsche versnellingsbak revisie

SHM Transmissie is de specialist op het gebied van Porsche versnellingsbak revisie. Dankzij onze ervaring en expertise rijdt uw Porsche weer zoals het hoort. Wij hebben al meer dan 42 jaar ervaring met het repareren en reviseren van Porsche versnellingsbakken. Daarnaast bieden wij een jaar garantie, waardoor u weer vol vertrouwen de weg op kunt. Dus heeft u problemen bij het schakelen of wilt u pech voor zijn? Laat uw versnellingsbak dan snel reviseren. U krijgt een gratis leenauto wanneer u uw Porsche naar de garage brengt of wij komen uw auto zonder kosten bij u thuis halen en brengen.

Porsche versnellingsbak kapot?

Een kapotte Porsche versnellingsbak kan hoge kosten met zich meebrengen. Een versnellingsbak is namelijk een erg complex component van uw auto. Het bestaat uit veel verschillende onderdelen, die allemaal met elkaar samenwerken. Als er één onderdeel stuk gaat, kan er daarom veel meer schade ontstaan. Wij repareren uw versnellingsbak graag, maar het is natuurlijk nog beter om te voorkomen dat de Porsche versnellingsbak stuk gaat. Als u deze problemen graag voor bent, is een revisie aan te raden. Tijdens een revisie vervangen wij versleten onderdelen, zodat die niet stuk kunnen gaan en geen andere schade aanrichten.

Porsche versnellingsbak problemen

Hoe ontstaan problemen aan uw Porsche versnellingsbak? Dit komt in de meeste gevallen gewoon door slijtage. Een versnellingsbak moet namelijk veel werk verrichten tijdens het rijden, wat ervoor zorgt dat onderdelen slijten. Het is dus niet gek dat u op een gegeven moment problemen met uw versnellingen ondervindt. Belangrijk is om deze problemen te herkennen, zodat de bak op tijd nagekeken kan worden. Als de Porsche bijvoorbeeld moeizaam schakelt of een raar geluid maakt, kan dit betekenen dat bepaalde tandwielen, ringen of assen hun beste tijd gehad hebben. Tijdens een revisie zorgen wij dat alles weer werkt zoals het moet.

Porsche automaat problemen

Niet alleen een manuele versnellingsbak, maar ook een automaat kan problemen geven. Bij een automaat merkt u echter minder goed dat er sprak is van slijtage. U schakelt immers niet zelf, maar dat doet de auto voor u. Daarom is een revisie van een automaatbak erg verstandig. Wij vervangen versleten onderdelen en spoelen de automaat, zodat deze weer helemaal schoon is. Ook wordt de olie vervangen. Bij een automaat kunt u echter ook merken of het nodig is om naar de garage te gaan. Bij het wisselen van versnellingen kan de automaat een bonkend geluid maken, indien er sprake is van slijtage.

Reparatie versnellingsbak Porsche

Wij hebben veel ervaring met alle soorten Porsches. U kunt dus bij ons terecht met uw nieuwe Porsche, maar bijvoorbeeld ook met een prachtige oldtimer. In de meeste gevallen reviseren of repareren wij uw auto binnen 24 uur. U kunt dus snel weer met uw Porsche de weg op. Als er niet te veel schade is, vervangen wij versleten onderdelen. In het geval de reparatie te duur wordt of er onherstelbare schade is, plaatsen wij een nieuwe versnellingsbak. Als u in een wat oudere Porsche rijdt, is het bovendien mogelijk om voor een tweedehands bak te gaan.

Kosten reparatie en revisie Porsche

Wilt u de hoge kosten van een versnellingsbak reparatie voorkomen? Laat uw automaat of versnellingsbak dan regelmatig onderhouden. Hiermee voorkomt u dat er meer schade ontstaan en bovendien komt u niet met pech te staan, wat voor extra kosten kan zorgen. Zo moet u dan bijvoorbeeld weggesleept worden. De kosten van een revisie zijn op de lange termijn dus minder hoog dan ze lijken. Hoe duur een reparatie of revisie van een Porsche versnellingsbak precies is, is lastig te zeggen. Dit hangt onder meer af van het model Porsche dat u bezit.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?