Opel versnellingsbak revisie

Heeft uw Opel problemen met schakelen of wilt graag preventief laten kijken naar uw versnellingsbak? Dan bent u bij SHM Transmissie aan het goede adres. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het reviseren en repareren van Opel versnellingsbakken en automaten. U kunt bij ons terecht met het nieuwste model Opel, maar ook met een prachtige klassieker. Bovendien bieden wij één jaar garantie en kunt u een gratis leenauto meekrijgen. Blijft u liever thuis? Dan halen en brengen wij uw Opel kosteloos. Door de revisie van SHM Transmissie schakelt uw Opel weer zoals het moet en kunt u zonder problemen op stap.

Opel versnellingsbak kapot

Een Opel versnellingsbak is een erg belangrijk onderdeel van uw auto en wordt tijdens het rijden veel gebruikt. De vele onderdelen van de versnellingsbak, zoals de tandwielen en assen, zijn onderhevig aan slijtage, waardoor uw Opel versnellingsbak stuk kan gaan. U wilt natuurlijk niet dat dit gebeurt. Daarom raden wij aan om uw versnellingsbak tijdig te laten reviseren, zodat wij eventuele slijtage en andere problemen op tijd opsporen. Hierdoor voorkomt u niet alleen dat de versnellingsbak kapot gaat, maar ook hogere kosten in de toekomst. Wij voeren de revisie op een grondige en professionele manier uit en zijn vaak binnen 24 uur klaar.

Opel versnellingsbak problemen

Wat voor problemen kunnen er ontstaan, wanneer u uw Opel versnellingsbak niet goed onderhoud? Dat kunnen verschillende dingen zijn. De tandwielen kunnen bijvoorbeeld versleten raken. Hierdoor maakt de Opel bij het schakelen een raar geluid of begint de auto te stinken. Een andere mogelijkheid is slijtage aan de synchromesh-ringen. Als dat het geval is, zult u minder soepel kunnen schakelen. Dit soort verschijnselen duiden er vaak op dat uw versnellingsbak toe is aan een revisie. Wacht vooral niet te lang, zodat wij tijdig een diagnose kunnen stellen en de problemen kunnen verhelpen.

Opel automaat problemen

Rijdt u juist in een Opel automaat? Dan kan het lastiger zijn om problemen te ontdekken, aangezien u niet zelf schakelt. Voortekenen van slijtage bij een automaat zijn bijvoorbeeld gebonk tijdens het rijden. Ook bij een Opel automaat is het erg belangrijk om deze op tijd te reviseren, zodat u extra schade of problemen aan de computer van uw DSG-automaat voorkomt. Bij een revisie worden bijvoorbeeld versleten lagers en keerringen vervangen. Ook maken we bij SHM Transmissie de automaat goed schoon en zorgen we dat de olie vervangen wordt. Op deze manier kunt u weer een lange tijd voort met uw Opel.

Reparatie versnellingsbak Opel

Is uw Opel versnellingsbak toch kapot gegaan? Geen zorgen, wij repareren uw versnellingsbak zo snel mogelijk. Na het demonteren wassen we de verschillende onderdelen. Als de onderdelen schoon zijn, kunnen we namelijk beter zien waar de slijtage en schade zit. De versleten en beschadigde delen van de versnellingsbak worden door ons vervangen, zodat u weer goed kunt schakelen. Soms raden we aan om een nieuwe of gereviseerde versnellingsbak in uw Opel te plaatsen. Dit kan het geval zijn wanneer de kosten van de reparatie hoog zijn of wanneer de bak niet gerepareerd kan worden, bijvoorbeeld door een flinke scheur.

Kosten reparatie en revisie Opel

Omdat er veel verschillende modellen Opel zijn, uit verschillende tijdperken, variëren de kosten van een revisie of reparatie van een versnellingsbak of automaat flink. De kosten zijn dus afhankelijk van het type auto en de mate van slijtage en schade. Bedenk wel dat een reparatie aardig duur kan zijn. Een revisie is daarom een betere keuze. De kosten voor een Opel versnellingsbak revisie zijn lager dan wanneer uw versnellingsbak stuk gaat.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?