Nissan versnellingsbak revisie

Niemand zit te wachten op een kapotte versnellingsbak. Daarom is het goed om te weten dat SHM Transmissie de versnellingsbak van uw Nissan binnen 24 uur kan reviseren, waardoor uw auto weer heerlijk rijdt en schakelt. Onze expertise met Nissan versnellingsbakken hebben wij in de loop van tientallen jaren opgedaan, waardoor wij precies weten wat we doen. Daarnaast bieden we één jaar garantie op gerepareerde en gereviseerde versnellingsbakken. Wilt u graag dat uw Nissan nagekeken wordt? Breng uw auto dan langs, dan krijgt u een gratis leenauto mee. Als u liever thuis blijft, kunnen wij de Nissan ook gratis halen en weer bij u brengen.

Nissan versnellingsbak kapot?

SHM Transmissie repareert versnellingsbakken van alle soorten Nissans. U kunt uw auto bij ons brengen voor reparatie als deze slechts een paar jaar oud is, maar ook als u in een echte klassieke Nissan rijdt. Een kapotte versnellingsbak kunt u alleen voorkomen door deze regelmatig te laten onderhouden. Als wij uw Nissan versnellingsbak reviseren, kijken we alle onderdelen namelijk grondig na op schade en slijtage. De afgetakelde onderdelen vervangen wij, waardoor deze niet stuk zullen gaan. Hierdoor vermijdt u dat u onverwacht langs de weg komt te staan met een kapotte versnellingsbak.

Nissan versnellingsbak problemen

Wat voor problemen kunnen er ontstaan met uw Nissan versnellingsbak? Dit zijn meerdere dingen. De vele onderdelen die zorgen dat uw auto goed schakelt, slijten namelijk na veelvuldig gebruik. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de tandwielen van uw transmissie afgeslepen zijn, wat voor een knarsend geluid kan zorgen. Dit kan bovendien gepaard gaan met een vreemde lucht. Een ander onderdeel dat vaak slijt, is de synchromesh-ringen. Als dit is gebeurd, zult u merken dat het veranderen van versnelling minder prettig gaat dan voorheen. Heeft u last van dit soort klachten? Dan is het belangrijk dat u snel een afspraak maakt voor een revisie.

Nissan automaat problemen

Rijdt u in een Nissan automaat en hoort u gebonk wanneer u onderweg bent? Dan kan dit betekenen dat uw automaat een revisie nodig heeft. De automaat schakelt dan wel uit zichzelf, maar dat wil nog niet zeggen dat er geen slijtage optreed. U merkt dit alleen minder, omdat u zelf niet schakelt. Gebonk kan duiden op versleten componenten. Bij een revisie vervangen wij in de meeste gevallen keerringen, lagers en voerringen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bak voorzien wordt van nieuwe olie, zodat u zeker weet dat er geen vuil in de automaat zit en de olie alles goed smeert.

Reparatie versnellingsbak Nissan

Wanneer u met problemen aan uw Nissan versnellingsbak of automaatbak naar SHM Transmissie komt, helpen wij u zo snel mogelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over onnodige kosten, aangezien wij eerst gratis kijken waar het probleem precies zit. Aan de hand hiervan maken we een plan van aanpak. In veel gevallen kunnen we een aantal onderdelen vervangen, maar soms moet er meer gebeuren. Als de kosten van een reparatie hoger zijn dan een vervanging, raden wij u aan om een nieuwe versnellingsbak te plaatsen. Rijdt u bijvoorbeeld in een oudere Nissan? Dan is een tweedehands gereviseerde versnellingsbak ook een goede optie.

Kosten reparatie en revisie Nissan

Omdat er veel verschillende Nissans op de weg rijden, die met verschillende problemen kunnen kampen, is het moeilijk te zeggen wat de kosten van een revisie of reparatie voor u zijn. Ondanks het feit dat u een revisie wellicht duur vindt, is het toch aan te raden om deze te laten uitvoeren. Als de automaat of versnellingsbak stuk gaat, kunnen er namelijk meer problemen ontstaan. Dit brengt alleen maar meer kosten met zich mee.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.