Mercedes versnellingsbak revisie

Wilt u de versnellingsbak van uw Mercedes graag laten reviseren of repareren? SHM Transmissie reviseert of repareert versnellingsbakken en automaten van alle Mercedes modellen. Of het nu gaat om de nieuwste SUV of een prachtige klassieker, door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat u met uw Mercedes weer ongestoord op pad kunt. Bovendien bieden wij standaard één jaar garantie en is uw auto binnen 24 uur klaar. Heeft u geen tijd om de auto naar de garage te brengen? Dan kunt u gebruikmaken van onze gratis ophaal- en brengservice.

Mercedes versnellingsbak kapot

Een kapotte Mercedes versnellingsbak is erg vervelend. Niet alleen omdat u niet zit te wachten op een hoge rekening, maar ook omdat u met uw auto naar werk moet of de kinderen van school moet halen. Daarom is het fijn om te weten dat wij snel en professioneel de versnellingsbak repareren of vervangen, zodat u binnen de kortste keren weer op pad kunt. Ook kunnen wij uw versnellingsbak reviseren, zodat u de kans op pech flink verkleint. Tijdens een revisie vervangen wij versleten onderdelen en maken wij de versnellingsbak schoon. Hierdoor is de kans op een kapotte versnellingsbak een stuk kleiner.

Mercedes versnellingsbak problemen

Omdat bij een versnellingsbak voorkomen een stuk beter is dan genezen, is het belangrijk om eventuele problemen vroeg te signaleren. Mist u deze problemen en rijdt u door, dan kan er extra schade aan de versnellingsbak ontstaan, wat voor een hogere rekening zorgt. Hoort u bij het schakelen bijvoorbeeld een raar geluid en ruikt u bovendien een brandlucht? Dat kan een teken zijn dat bepaalde onderdelen van de versnellingsbak aan vervanging toe zijn. Ook wanneer het schakelen stroever verloopt of de pook uit zijn vertelling springt, is het verstandig om uw Mercedes versnellingsbak te laten nakijken.

Mercedes automaat problemen

U kunt natuurlijk ook problemen krijgen met de automaat van uw Mercedes. Ook in die gevallen repareren wij uw automaat snel. De problemen aan een automaat kunnen ontstaan zijn door slijtage, maar bijvoorbeeld ook wanneer de olie niet vaak genoeg vervangen is. Het is daarom belangrijk om een automaat regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Hiermee voorkomt u schade of andere problemen aan uw Mercedes automaat. Hoort u gebonk tijdens het rijden in uw Mercedes? Of merkt u op een andere manier dat de auto niet goed meer schakelt? Kom dan snel langs voor een grondige revisie en voorkom hiermee pech.

Reparatie versnellingsbak Mercedes

Wanneer uw versnellingsbak kapot is, voeren wij snel een reparatie uit. Wij demonteren de versnellingsbak en maken alles goed schoon in een industriële wasmachine. Hierdoor zien wij duidelijk welke onderdelen versleten en aan vervanging toe zijn. Is de versnellingsbak helaas niet meer te repareren? Dan raden wij u aan om deze te laten vervangen. U kunt zowel een nieuwe als een tweedehands versnellingsbak laten plaatsen. Als u van plan bent lang in uw Mercedes te blijven rijden, is een nieuwe bak bijvoorbeeld de beste keuze.

Kosten reparatie en revisie Mercedes

De kosten voor een revisie of reparatie van een versnellingsbak of automaat van Mercedes verschillen per model. Ook speelt de mate van slijtage mee bij de hoogte van de kosten. Wanneer uw versnellingsbak stuk is, kunnen de kosten snel flink oplopen. Het is daarom slim om een automaat of versnellingsbak regelmatig te onderhouden of te laten reviseren. Zo voorkomt u dat de rekening van een reparatie uiteindelijk erg hoog is, omdat de versnellingsbak of automaat van uw Mercedes volledig vervangen moet worden.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?