Landrover versnellingsbak revisie

SHM Transmissie reviseert en repareert al vele jaren versnellingsbakken van Landrovers. Dankzij onze ervaring kunnen wij dit voor alle modellen van Landrover doen. Wij zorgen ervoor dat uw Landrover weer als nieuw rijdt en u niet met pech langs de weg komt te staan. Daarbij geven wij een jaar garantie op de revisie of reparatie. Wilt u uw Landrover graag zelf naar de garage brengen? Dan krijgt u zonder extra kosten een leenauto mee. Als u bijvoorbeeld thuis werkt, kunnen wij uw landrover gratis halen en brengen, zodat u hier geen tijd aan kwijt bent.

Landrover versnellingsbak kapot?

Is de versnellingsbak van uw Landrover stuk? Dan is het natuurlijk fijn dat u snel weer op weg kunt. In veel gevallen repareren wij uw versnellingsbak binnen 24 uur, waardoor u maar kort zonder auto zit. Maar u heeft natuurlijk liever helemaal geen pech. In dat geval is het handig om uw versnellingsbak regelmatig te laten onderhouden. Doordat een versnellingsbak intensief wordt gebruikt bij het rijden, ontstaat er namelijk makkelijk slijtage. Bij een revisie worden bepaalde onderdelen vervangen, zodat de versnellingsbak van uw Landrover doet wat hij moet doen. Dit verkleint de kans op een kapotte bak.

Landrover versnellingsbak problemen

Het is dus belangrijk dat u vroeg aan de bel trekt, wanneer er problemen zijn met de versnellingsbak van een Landrover. Hoe weet u of uw versnellingsbak toe is aan een revisie? U kunt bijvoorbeeld kijken hoeveel kilometers u al met de versnellingsbak gereden hebt. Andere signalen die duiden op de noodzaak van een revisie zijn bijvoorbeeld geluid of stank tijdens het schakelen. Ook wanneer u merkt dat het schakelen niet meer zo soepel gaat als vroeger, is een revisie de meest verstandige keuze. Op deze manier voorkomt u dat er bijvoorbeeld onderdelen afbreken en er extra schade kan ontstaan.

Landrover automaat problemen

Er rijden natuurlijk niet alleen Landrovers rond met een manuele versnellingsbak, maar ook met een automaat. Ook een automaatbak kan natuurlijk problemen geven en stuk gaan. Een revisie van de automaat is dan ook een goede manier om dat te voorkomen. Tijdens de revisie vervangen we verschillende onderdelen, zoals lagers, en spoelen we de bak schoon. Daarnaast vervangen we de olie, die door zijn ouderdom ook voor problemen kan zorgen. Wanneer de Landrover automaat bonkt tijdens het rijden, is het sowieso verstandig om deze te laten nakijken. Onze diagnose is altijd gratis, dus u zit nergens aan vast wanneer u langskomt.

Reparatie versnellingsbak Landrover

SHM Transmissie wil u graag snel op weg helpen, wanneer u een kapotte versnellingsbak heeft. In veel gevallen kunnen wij de versnellingsbak repareren door een aantal onderdelen te vervangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tandwielen of keerringen. In sommige gevallen is er echter veel stuk en zijn de kosten van een reparatie flink hoog, omdat er veel materialen en manuren nodig zijn. In zo’n geval adviseren wij u om de versnellingsbak of automaat te laten vervangen. Wij plaatsen zowel nieuwe als gereviseerde, tweedehands versnellingsbakken. In overleg met de klant bepalen wij wat voor versnellingsbak het meest geschikt is.

Kosten reparatie en revisie Landrover

Het repareren van een versnellingsbak is vaak een flinke uitgave. Ook het reviseren van een automaat of versnellingsbak is meestal niet goedkoop. Het is echter wel van belang dat u uw auto regelmatig laat onderhouden. Wanneer een versnellingsbak stuk gaat, zijn de kosten van de reparatie namelijk veel hoger. Een revisie betaalt zich op de lange termijn dus uit. De precieze kosten van een Landrover reparatie of revisie variëren sterk per model en zijn van meerdere factoren afhankelijk.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?