Kia versnellingsbak revisie

SHM transmissie is al meer dan 42 jaar expert op het gebied van Kia versnellingsbak revisies. Dankzij een revisie weet u zeker dat uw Kia weer perfect schakelt en u onderweg geen problemen met uw versnellingsbak krijgt. Wanneer u de versnellingsbak van uw Kia bij ons laat reviseren krijgt u gratis een leenauto mee en standaard één jaar garantie. Heeft u geen tijd om naar de garage te komen? Geen zorgen, wij komen de Kia gratis halen en brengen. Daarnaast bieden wij u een gratis diagnose en is uw auto binnen 24 uur klaar. Zo kunt u snel weer met uw Kia op stap.

Kia versnellingsbak kapot

Door het intensieve gebruik van een versnellingsbak en de vele samenwerkende onderdelen, kan uw Kia versnellingsbak stuk gaan. Heel vervelend natuurlijk. Maar SHM Transmissie helpt u graag bij de reparatie van uw versnellingsbak. Het is echter nog beter om een kapotte versnellingsbak te voorkomen. De diverse onderdelen slijten namelijk door de jaren heen, waardoor deze regelmatig vervangen moeten worden. Als u een versnellingsbak op tijd laat reviseren, worden deze onderdelen op tijd vernieuwd. Zo zorgt u ervoor dat er niks stukgaat en de reparatie van uw versnellingsbak een stuk complexer wordt. Na een revisie bij SHM Transmissie kunt u dus weer zonder zorgen op pad.

Kia versnellingsbak problemen

Een versnellingsbak revisie heeft altijd zin, maar vooral wanneer er problemen zijn met de Kia versnellingsbak. Maar waar moet u precies op letten om problemen op tijd te herkennen? Als uw Kia anders schakelt dan voorheen, kan dit een teken zijn dat bepaalde onderdelen versleten zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het schakelen naar een andere versnelling stroef gaat. Ook een raar geluid of een vreemde lucht tijdens het schakelen kan een teken zijn dat bepaalde tandwielen vervangen moeten worden. Laat uw versnellingsbak ook zeker nakijken wanneer de versnellingsbak uit de versnelling schiet.

Kia automaat problemen

Heeft u een automaat in uw Kia? Ook dan kunnen er problemen ontstaan met het schakelen. Ook bij een Kia automaat is het van belang dat u problemen vroegtijdig herkent. Als de auto bonkt tijdens het rijden, kan dit duiden op problemen met de automaat. Een revisie is dan een slimme zet. Wij inspecteren alle onderdelen en vervangen vaak het kleppenblok, voeringen en de lagers. Daarnaast wordt de automaat goed schoongemaakt en wordt de olie vervangen. Oude olie kan namelijk vervuild zijn en bovendien dikker zijn geworden, wat de werking van de automaat bemoeilijkt.

Reparatie versnellingsbak Kia

Als uw Kia versnellingsbak stuk is, gaan wij aan de slag om deze te repareren. Dit doen wij door de versnellingsbak uit elkaar te halen en de onderdelen in een speciale wasmachine schoon te maken. Nadat de verschillende onderdelen zijn gereinigd, zien we goed welke onderdelen slijtage vertonen en vernieuwd moeten worden. De reparatie kan echter ook erg complex worden, waardoor dit duurder is dan het vervangen van de versnellingsbak. In dat geval raden wij u aan om een tweedehands of een nieuwe bak in uw Kia te laten plaatsen. Een tweedehands versnellingsbak is bijvoorbeeld ideaal als u niet heel lang meer in uw Kia wilt rijden.

Kosten reparatie en revisie Kia

De kosten voor een revisie en reparatie van een automaat of versnellingsbak van Kia variëren sterk. Het hangt voornamelijk af van het model Kia hoe hoog deze kosten zullen zijn. Het vervangen of repareren van een versnellingsbak is in de meeste gevallen een stuk duurder dan een revisie. Het is daarom een goed idee om op tijd een revisie te laten uitvoeren, zodat u de hogere kosten van een reparatie kunt voorkomen. Het uitvoeren van een revisie is op de lange termijn dus goedkoper.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?