Ford versnellingsbak revisie

Een revisie van uw Ford versnellingsbak zorgt ervoor dat u niet met pech langs de weg komt te staan. SHM Transmissie heeft meer dan 42 jaar ervaring met het reviseren van alle soorten Ford versnellingsbakken. U kunt zowel met een oude als het nieuwste model Ford bij ons terecht. De revisie is binnen 24 uur klaar en als u geen tijd hebt om naar de garage te komen, halen en brengen wij uw auto bovendien gratis. Daarnaast krijgt u standaard één jaar garantie. Dankzij een grondige revisie van uw versnellingsbak kunt u zonder problemen de weg op.

Ford versnellingsbak kapot

Een versnellingsbak is een erg ingewikkeld onderdeel van uw Ford en bestaat uit veel verschillende onderdelen, die allemaal met elkaar samenwerken. Daarbij gebruikt u een versnellingsbak natuurlijk erg veel tijdens het rijden. Het is daarom logisch dat er slijtage aan de versnellingsbak ontstaan en deze op termijn kapot kan gaan. Mocht dit gebeuren, dan repareert SHM Transmissie uw versnellingsbak snel en vakkundig. Maar wij kunnen dit soort schade en pech ook voorkomen door uw Ford versnellingsbak te reviseren. Hierbij kijken wij welke onderdelen van uw bak aan vervanging toe zijn en vervangen we deze onderdelen. Zo voorkomt u dat er problemen ontstaan.

Ford versnellingsbak problemen

Wat voor problemen kunnen er precies ontstaan bij een versleten versnellingsbak? Het schakelen kan bijvoorbeeld een stuk lastiger gaan dan voorheen door versleten synchromesh-ringen. Een andere mogelijkheid is dat versleten lagers of tandwielen een raar geluid tijdens het schakelen veroorzaken. Bovendien kan er een vreemde lucht ontstaan. Merkt u een of meerdere van deze symptomen? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional naar uw versnellingsbak laat kijken. Als u hier langer mee wacht, kan er namelijk extra schade ontstaan, waardoor u bijvoorbeeld een nieuwe versnellingsbak nodig heeft.

Ford automaat problemen

SHM Transmissie kan niet alleen een versnellingsbak van Ford, maar ook een automaat reviseren. Het is een goed idee om regelmatig naar uw automaat te laten kijken. Zo voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan door achterstallig onderhoud. Het is bijvoorbeeld van belang dat de olie van de Ford automaat regelmatig vervangen wordt. Oude olie wordt namelijk dikker en kan vies worden, wat het schakelen van de automaat bemoeilijkt. Bij het verversen van de olie, maken wij bovendien de automaat gedegen schoon. Daarnaast vervangen we bij een revisie van de automaat vaak onderdelen zoals keerringen en lagers.

Reparatie versnellingsbak Ford

Is uw Ford versnellingsbak toch stuk gegaan? Dan helpen wij u zo snel mogelijk. We demonteren de versnellingsbak en maken de onderdelen op een professionele wijze schoon, zodat we makkelijk kunnen zien welke onderdeel vervangen moeten worden. Als blijkt dat de revisie duurder wordt dan het plaatsen van een nieuwe versnellingsbak, dan raden wij u uiteraard aan om voor een nieuwe bak te kiezen. Dit doen wij ook wanneer er te veel schade aan de versnellingsbak is om gerepareerd te worden.

Kosten reparatie en revisie Ford

Het is natuurlijk prettig om te weten wat de kosten van een revisie of reparatie van uw Ford versnellingsbak zijn. Deze kosten verschillen echter erg per model, waardoor het lastig is om aan te geven hoeveel geld u kwijt bent. Vergeet vooral niet dat het repareren of vervangen van een versnellingsbak of automaat vaak erg duur is. Het is daarom beter om een revisie uit te laten voeren, zodat u hogere kosten in de toekomst kan voorkomen. De investering in de revisie haalt u er op deze manier makkelijk uit.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?