Bentley versnellingsbak revisie

Bij SHM Transmissie kunt u terecht voor alle versnellingsbak revisies, ook van uw bijzondere en exclusieve Bentley. Dankzij onze ruime ervaring reviseren en repareren wij de versnellingsbak of automaat van uw Bentley op een vakkundige wijze. Bovendien kunt u bij ons terecht met uw klassieke Bentley. Tijdens de reparatie krijgt u een leenauto mee. Als u liever de deur niet uitgaat, halen en brengen wij uw auto zonder extra kosten. Na de revisie rijdt uw Bentley weer als vanouds en kunt u weer mooie autotochten maken. Daarnaast krijgt u een jaar garantie op de revisie.

Bentley versnellingsbak kapot?

Een kapotte versnellingsbak van uw Bentley komt nooit goed uit. U wilt net op vakantie gaan of een bezoek brengen aan uw kinderen. Daarom is handig om ervoor te zorgen dat uw versnellingsbak niet stuk gaat. Een versnellingsbak in een Bentley bestaat uit veel verschillende onderdelen, die tijdens het rijden samenwerken en onder hoge druk staan. Hierdoor ontstaat slijtage, dat uiteindelijk kan resulteren in een kapotte bak. Een revisie kan dan ook perfect zijn om dit soort pech te voorkomen. Tijdens een revisie wordt de Bentley versnellingsbak helemaal nagekeken en worden versleten onderdelen vervangen.

Bentley versnellingsbak problemen

Heeft u bepaalde problemen met uw versnellingsbak, maar rijdt de auto nog wel? Dan kunt u het beste door ons naar uw versnellingsbak laten kijken. Op deze manier zijn we de problemen namelijk voor en ontstaat er niet meer schade doordat u blijft rijden. Merkt u bijvoorbeeld dat het schakelen niet meer soepel verloopt of maakt de Bentley een apart geluid tijdens het wisselen van de versnelling? Dan kan dat betekenen dat bepaalde tandwielen, assen of ringen zijn versleten. Vervang deze onderdelen tijdig. Wanneer ze bijvoorbeeld afbreken, kunnen ze namelijk voor nog meer schade zorgen.

Bentley automaat problemen

Als uw Bentley voorzien is van een automaatbak, is het ook belangrijk om deze op regelmatige basis te laten reviseren. Vooral gezien het feit dat u eventuele problemen minder goed opmerkt, aangezien het schakelen automatisch gebeurt. De automaat van uw Bentley slijt namelijk ook en bovendien is oude olie ook niet bevorderlijk voor de werking ervan. Tijdens een revisie worden verschillende onderdelen vervangen en wordt de automaat schoongespoeld en voorzien van verse olie. Dit zorgt ervoor dat alles weer goed werkt en u in de toekomst niet met een kapotte automaat staat.

Reparatie versnellingsbak Bentley

In veel gevallen kunnen wij de kapotte versnellingsbak van een Bentley repareren. Wij bekijken de diverse onderdelen aandachtig en vervangen kapotte en versleten delen van de versnellingsbak. Het kan echter ook voorkomen dat de versnellingsbak niet meer te repareren is. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto raden wij u dan aan om een tweedehands of een nieuwe versnellingsbak te plaatsen. Dit doen wij ook wanneer de prijs van de reparatie hoger is dan het vervangen van de versnellingsbak. Nadat we de bak gerepareerd of vervangen hebben, testen we uw Bentley grondig, zodat we zeker weten dat alles goed werkt.

Kosten reparatie en revisie Bentley

De prijs van het repareren en reviseren van een Bentley versnellingsbak of automaat zijn per auto verschillend. Dit hangt onder meer af het type Bentley dat u bezit. Een revisie lijkt op het eerste gezicht wellicht duur, maar bedenk wel dat u hiermee een grotere reparatie in de toekomst kunt voorkomen. Uiteindelijk is het regelmatig laten onderhouden van uw Bentley een stuk voordeliger dan wachten totdat de versnellingsbak stuk gaat en dan tot reparatie overgaan. Bovendien maakt u bijvoorbeeld geen kosten voor het laten wegslepen van de auto.

Bekijk ook: versnellingsbak revisieversnellingsbak

versnellingsbak revisie


 Gratis diagnose


 Gratis ophaal- & bezorgservice


 Standaard 1 jaar garantie


 Betrouwbaar & Vakkundig


 Binnen 24 uur gereed of bezorgd


 Ruim 42 jaar ervaring
Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.Hallo, kunnen we u ergens mee helpen?