audi logo icoon - SHM Transmissie

Audi versnellingsbak revisie

SHM Transmissie heeft over de jaren al veel verschillende Audi versnellingsbakken gereviseerd. Dit doen wij voor alle modellen Audi. Voor een Audi versnellingsbak revisie kunt u dus bij ons terecht met de nieuwste Audi sportwagen, maar ook met een klassiek model uit de 20e eeuw. Met problemen aan uw versnellingsbak wilt u natuurlijk snel resultaat zien. Daarom is uw revisie binnen 24 uur klaar. Bovendien kunt u die dag zonder extra kosten in een leenauto rijden, zodat u makkelijk naar uw werk gaat. Als u juist thuis werkt, komen wij uw Audi gratis halen en brengen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Audi versnellingsbak kapot?

Gaat het schaken in uw Audi niet meer naar wens of schakelt de auto überhaupt niet meer? Dan lossen wij dit graag voor u op. Wij hebben veel ervaring met het repareren van kapotte versnellingsbakken en gebruiken bovendien onderdelen van de beste kwaliteit. Hierdoor en dankzij het jaar garantie dat u op de reparatie krijgt, weet u dat u weer zonder gedoe op weg kunt. Maar pech met uw versnellingsbak kan ook voorkomen worden. Daarvoor hoeft u uw Audi versnellingsbak alleen te laten reviseren. Na een revisie werkt de versnellingsbak weer optimaal en zal de kans op pech een stuk kleiner zijn.

Audi versnellingsbak problemen

Als u problemen aan uw versnellingsbak merkt, is het van belang dat u snel een afspraak maakt om naar de bak te laten kijken. Maar wat duidt precies op problemen met de transmissie? Let ten eerst goed op of de Audi anders schakelt dan voorheen. Verloopt dit bijvoorbeeld stroever? Dan kunnen sommige componenten aan vervanging toe zijn. Een ander belangrijk signaal zijn aparte geluiden of een sterke lucht tijdens het wisselen van de versnelling. Dit kan aangeven dat bepaalde tandwielen slijtage vertonen. Als u dit soort problemen tijdig opmerkt, kunnen wij doorgaans met een relatief simpele reparatie of revisie uw versnellingsbak er weer bovenop helpen.

Audi automaat problemen

Er rijden natuurlijk ook veel Audi’s rond met een automaatbak. Ook bij dit type transmissie is periodiek onderhoud van belang. Een automaat gaat tijdens het rijden namelijk ook achteruit en bovendien moet de olie op regelmatige basis vervangen worden. SHM Transmissie reviseert uw Audi automaat grondig door eventueel onderdelen te vervangen, de olie te verversen en componenten te vernieuwen. Zo weet u dat u weer veel kilometers zonder problemen kunt rijden. Mocht u problemen opmerken, dan is een revisie sowieso de beste keuze. Een bonkend geluid kan bijvoorbeeld duiden op versleten onderdelen in uw automaat.

Reparatie versnellingsbak Audi

Als u uw Audi brengt of laat ophalen door SHM Transmissie voeren wij eerst altijd een kosteloze diagnose uit. Zo kunnen wij de problemen goed ontdekken en bovendien een advies uitbrengen over de beste optie voor u. In veel gevallen kunnen wij een aantal afgetakelde onderdelen vervangen, waarna de versnellingsbak weer goed schakelt. Soms is een reparatie geen goede optie, bijvoorbeeld wanneer deze kosten heel hoog zijn of er een scheur in de bak ontdekt wordt. In die gevallen raden wij dan ook aan om een andere versnellingsbak te laten plaatsen. Dit hoeft geen nieuwe te zijn, maar kan ook om een gereviseerd exemplaar gaan.

Kosten reparatie en revisie Audi

De kosten voor een revisie of een reparatie zijn erg verschillend per model. Een revisie van uw versnellingsbak kan duur zijn, waardoor u besluit dit niet uit te laten voeren. Dat is helaas geen verstandig keuze. Wanneer de versleten onderdelen stuk gaan, kunnen deze voor meer schade in uw versnellingsbak zorgen. Een reparatie is daardoor vaak duurder. Ook moet u uw auto bijvoorbeeld laten wegslepen, wat voor nog meer kosten zorgt. Een revisie van uw Audi versnellingsbak kan dit soort complicaties voor zijn.
Bekijk ook: versnellingsbak revisie

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Gratis diagnose

Standaard 1 jaar garantie

Snel weer op de weg