Voorgevel pand
SHM Transmissie logo
Voorgevel pand
Versnellingsbak onderdelen
Monteur
Gears

Een goede transmissie diagnose is als opereren met een plan

ISA_1935

Sleutelen, reparaties uitvoeren, onderhoud plegen en transmissies reviseren; bij SHM doen we niet anders. Of toch wel? Een correct werkende versnellingsbak – automaat of handgeschakeld, valt of staat met de juiste diagnose. Daar begint het. Daar starten we mee, geheel gratis!

Kortom: wilt u soepel, snel en probleemloos kunnen schakelen? Kies voor de GRATIS versnellingsbak diagnose van SHM Transmissie in Schiedam: dé transmissie specialist van Rotterdam, Zuid-Holland, Zeeland en omstreken!

Gedetailleerde inspectie van strakke handbakken tot aan klassieke coulissen

De diagnose voor een handbak vertelt ons waar eventuele gebreken vandaan komen, of hoe schakelen nóg soepeler en sneller kan. De versnellingsbak wordt tot in detail geïnspecteerd alvorens ons team met een advies komt. Op uw verzoek kunnen we daar een concreet en compleet plan van maken. Een plan om een einde te maken aan het hakerige karakter en de vreemde bijgeluiden. Of simpelweg om de handgeschakelde transmissie beter te laten werken dan het origineel.

Daarbij maakt het niet uit of het een strakke Japanse bak, degelijke Duitse aandrijving of klassiek uitgefreesd H-patroon uit Italië betreft. Laat ons u verbazen!

ISA_1938

Probleemloos en/of traploos schakelen zonder koppelen

ISA_1922

Doe vooral ook een beroep op ons technische brein wanneer u een gratis diagnose van uw automatische transmissie wilt. Na de juiste diagnose, kunnen we u exact vertellen wat er voor nodig is om de automaat zodanig te laten schakelen, dat zelfs mensen die zweren bij een handbak voortaan dromen over schakelen zonder zelf te koppelen. Foutcodes, schokken, haperingen en schommelende toerentallen schitteren voortaan door afwezigheid.

U kunt voor elke automaat bij ons terecht. Denk onder andere aan de conventionele automaat met koppelomvormer of DSG automaat van Volkswagen, Skoda en Seat. Maar ook van de S tronic automaat van Audi, PDK van Porsche en traploze CVT automaat maken we de best werkende. Want een auto met automaat koopt u bij de garage, technische perfectie koopt u bij SHM.

Voorkom vervelende verrassingen, kies voor technische meesterwerkenissie diagnose is als opereren met een plan

SHM Transmissie tovert versnellingsbakken om in technische meesterwerken. Dat lukt uiteraard alleen met een juiste diagnose. Voordat we ergens aan beginnen moeten we immers wel weten waaraan we beginnen. Laat u het gratis uitdokteren aan ons team over, dan komt u ook niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan.

Automaten en handbakken die op onze operatietafel belanden krijgen de allerbeste zorg van de allerbeste transmissie doktoren. Uw versnellingsbak is daarmee altijd in goede handen. Is alleen het beste goed genoeg voor uw auto? Kom dan voor elke transmissie topic naar SHM Transmissie in Schiedam: hét centrum van versnellingsbak reparatie, revisie en onderhoud!

ISA_1924

Bel ons voor gratis advies!

Snel schakelen met SHM Transmissie.

Voor ieder budget een oplossing.

Reparatie

Uw versnellingsbak snel en voor elk budget weer als nieuw!

Revisie

Uw versnellingsbak reviseren voor zowel particulieren als garagebedrijven.

Ruil

Wij helpen u graag met het ruilen van uw versnellingsbak !