Voorgevel pand
SHM Transmissie logo
Voorgevel pand
Versnellingsbak onderdelen
Monteur
Gears

Versnellingsbak revisie met gegarandeerde SHM kwaliteit

Koppeling

Versnellingsbak problemen? Een transmissie reviseren behoeft professionaliteit en kwaliteit; onze specialiteit! SHM is de ultieme ‘transmissiedokter’: wanneer een schakelbak hapert, kapot of defect is, gaat operatie SHM Transmissie van start.

Wij beschikken over een ervaren en gedreven team van specialisten die een versnellingsbak revisie kunnen dromen, ongeacht het merk, model of type. Bovendien werkt SHM uitsluitend met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat iedere transmissie revisie een duurzame is.

Transmissie storing of stuk?

Wanneer een kleine versnellingsbak reparatie niet voldoende blijkt voor het beste resultaat, stelt SHM alles in het werk om door middel van een revisie het oorspronkelijke, probleemloze karakter van de transmissie terug te krijgen. Een handbak hoort soepel en snel te kunnen schakelen. Dat is precies wat wij doen indien de transmissie defect of stuk is.

Een versnellingsbak storing verhelpen doet u eveneens bij SHM Transmissie. Met óf zonder revisie. Want ook wanneer een kleine ingreep voldoende lijkt voor een perfect schakelende bak, kunt u bij dé versnellingsbak specialist van Zuid-Holland en Zeeland terecht!

Gegarandeerde kwaliteit op reviseren schakelbak

Als bonus ontvangt u standaard 1 jaar garantie op iedere schakelbak revisie van SHM. Daarbij maakt het niet uit of het om een volledige revisie, deelrevisie of basisrevisie gaat. Onze kwaliteit is gegarandeerd, dus de garantie ook.

En wat is kwaliteit zonder transmissie service? In geval van versnellingsbak revisie kunt u rekenen op een gratis haal- en brengservice zodat u nooit stil komt te staan, ondanks de conditie van uw transmissie. Is er haast bij de handgeschakelde bak reparatie of revisie? De 24 uursservice van SHM biedt uitkomst! Immers, niets rijdt zo vertrouwd als uw eigen auto, dus kunt u die maar beter zo snel mogelijk terugkrijgen. Gereviseerd en wel!

Totaalpakket in versnellingsbak reparatie en revisie

SHM Transmissie maakt gebruik van meer dan 25 jaar ervaring in het reviseren en repareren van handgeschakelde versnellingsbakken en automatische transmissies. Wij staan in de omgeving van Schiedam, Rotterdam, Zuid-Holland en Zeeland goed bekend om onze expertise in transmissie revisies en reparaties. Maar ook daarbuiten weten steeds meer mensen, bedrijven, garages en leasemaatschappijen ons te vinden.

Dit komt mede vanwege ons totaalpakket: de kennis en knowhow van SHM reikt verder dan de moderne DSG’s, S tronic en PDK automaten of traditionele CVT bakken. Handgeschakeld of niet, met elk merk en model weten wij raad. Net als alles wat daarbij hoort, waaronder koppeling reparatie, montage en vervanging.

Kortom, versnellingsbak problemen? Kom naar SHM Transmissie!

transmissie-klein

Bel ons voor gratis advies!

Snel schakelen met SHM Transmissie.

Voor ieder budget een oplossing.

Reparatie

Uw versnellingsbak snel en voor elk budget weer als nieuw!

Revisie

Uw versnellingsbak reviseren voor zowel particulieren als garagebedrijven.

Ruil

Wij helpen u graag met het ruilen van uw versnellingsbak !